Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Şehzadeler’de Bosna-hersek Kardeşlik Gecesi
Şehzadeler Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında "Bosna-Hersek Kardeşlik Gecesi" programı düzenlendi. Gecede Boşnak sanatçı Armin Muzaferija da sahne alarak, seslendirdiği şarkılarla Manisalılara keyifli anlar yaşattı.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen geceye, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Ali Özyiğit, Asiye Zurnacı, MHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, sanatçı Orhan Çakmak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede sahne alan Bosna Hersek’in sevilen sanatçılarından Armin Muzafferija, Türkçe ve Boşnakça seslendirdiği şarkılar ve ilahilerle meydanı dolduran vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Sanatçı Muzaferija’nın okuduğu Çanakkale Türküsü vatandaşları duygulandırırken, büyük alkış aldı. Bosna ve Türkiye’nin birbirini çok seven iki millet olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Böylesine güzel bir Ramazan gecesinde Şehzadeler’de Boşnak kardeşimiz Armin Muzaferija’yı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim ilk kardeş şehrimiz Bosna Hersek’te Donji Vakuf şehridir. Kardeşlik ilişkilerimiz devam ediyor. Bizler Bosna’yı seviyoruz. Bosna halkı da bizleri çok seviyor. Türkiye’yi Osmanlı’yı çok seviyorlar. Hiçbir şekilde bağlar kopmamış, bir gönül birlikteliğimiz var. Belki aynı dili konuşamıyoruz ama aynı duyguyu paylaşıyoruz. Orada ki insanların Türkiye’ye, Türk bayrağına olan sevgini görünce gerçekten de oraya gittiğimiz bütün arkadaşlarımız ile birlikte çok duygulanmıştık. Bu akşamda burada gerçekten de değerli bir sanatçı kardeşimizi misafir etmek bizleri çok mutlu etti. Tüm milletimizin Ramazan’ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Allah sağlık ve afiyet içerisinde hepimizi Ramazan Bayramına kavuştursun. Rabbim nice Ramazanların tekrarlarını nasip etisin inşallah. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Bosna, yaşasın kardeşliğimiz." dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çelik, sanatçı Muzaferija’ya çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel