Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Şehzadeler Halk Eğitim’den Cezaevine Ziyaret
Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda verilen kursları yerinde inceledi.
Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik ile kurumda mahkum ve hükümlülere yönelik verilen Sır Altı Çini Uygulama, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri kurslarını yerinde görüp inceledi. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan drama kurslarına katılan mahkum ve hükümlü kursiyerler drama gösterisi sundu. Yaptıkları incelemeyle ilgili açıklamalarda bulunan Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca, verilen kurslara ilginin büyük olduğunu belirterek "Saç bakımı kursuna 15 bayan kursiyer, Çinicilik kursuna 18 erkek kursiyer katılıyor. Bu yıl Ceza İnfaz kurumları içerisinde şimdiye kadar beş kurs açtık. Ayrıca İşkur işbirliğiyle açtığımız kurslarımız da var" dedi.
Kanca, yıl içerisinde Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu ile T Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumunda kursların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel