Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

ŞEHZADELER BELEDİYESİ İFTAR SOFRALARINA BEREKET DÜŞÜYOR..
Her akşam farklı bir mahallede halkı iftar sofrasında buluşturan Şehzadeler Belediyesi, Aşağıçobanisa Mahallesinde 800 vatandaşı mahalle meydanında kurduğu iftar sofrasında bir araya getirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan ayında on binlerce vatandaşla birlikte iftar yapmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.
Her akşam farklı bir mahallede kurulan Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası, Manisalı işadamı Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu’nun destekleri ile Aşağıçobanisa Mahallesinde kuruldu. Mahalle Meydanında kurulan iftar sofrasına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, aslen Çobanisalı olan iş adamı Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, İl Müftüsü Sinan Cihan, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karakaş, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, Belediye Meclis üyeleri, Mehmet Kavas, Ali Özyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehzadeler’de Ramazan’ın doya, doya yaşandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bizleri böylesine güzel bir iftar sofrasında bir araya getirdiği için rabbime sonsuz şükürler ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Ramazan birlik demek, beraberlik demek, rahmet demek. Hamdolsun ki Ramazan’ı Şehzadeler’de doya doya yaşıyoruz. On binlerce hemşerimiz ile iftar sofralarında bir araya geliyor, lokmamızı paylaşıyoruz. Dualarımız da birbirimizin gönüllerini buluşturuyoruz. Ramazan ayında hayırda, hasenatta yarışıyoruz. Küsler barışıyor, kırgınlıklar bitiyor ve aramızda ki sevgi, muhabbet artıyor. Manisa’mızdaki, Şehzadeler’deki bu güzel Ramazan’ın, İslam coğrafyasının kan ve gözyaşı akan beldelerine de nasip olmasını Mevla’mızdan niyaz ediyoruz. Bombaların altında, acaba iftarı açmadan canımız gidecek mi, gitmeyecek mi endişesiyle bekleyen çocuklar var bugün Suriye’de ve dünyanın bazı yerlerinde. Bizler onlara da dua edeceğiz. Bu mübarek günlerin hürmetine o kardeşlerimizin de kurtuluşunu tesis etsin, zalimleri de kahru perişan etsin inşallah.” dedi.
Başkan Çelik konuşmasına şöyle devam etti:
“Allah izin verirse bundan sonra da devam edeceğiz. Ben bu iftar sofralarını çok seviyorum. Çünkü zengini, fakiri, genci, yaşlısı, engellisi, çocuğu hep birlikte iftar vesilesi ile bir araya geliyoruz. Birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiriyor ve aramızdaki bağları kuvvetlendiriyoruz. İnşallah daha nice güzel vesilelerle nice güzel Ramazanlarda sizlerle birlikte olmayı yürekten diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak ta dur durak bilemeden çalışıyoruz. Aşağıçobanisa Mahallemizde de gerek vatandaşlarımızdan gelen talepler, gerekse de muhtarımızın talepleri ne olduysa bugüne kadar yerine getirmeye çalıştık. Sıfırdan parklar yaptık, yol yapıyoruz, okula, camiye nereye hizmet gerekiyorsa size layık olan hizmetleri sunabilmek için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da daha fazlasını yapabilmek için, meclis üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımız ile birlikte çaba ve gayret sarf edeceğiz. Bugün burada kurulan bu güzel sofranın sahibi Aşağıçobanisalı bir hemşehrimiz Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu. Kendisi aslen Çobanisalı ama eğitimini dışarıda almış, İstanbul’da yaşayan başarılı bir iş adamı. Birlikte bir görüşmemizde bize dedi ki ‘bir iftar sofrasında Manisa’daki hemşerilerimiz ile bir araya gelsek nasıl olur dedi’. Bizde seve seve kabul ettik ve kendisine ‘sizin mahallenizde Aşağıçobanisa’da birlikte olalım’ dedik. Allah hayırseverlerimizin sayısını arttırsın inşallah. Biz hepinizi seviyoruz, Çobanisa’yı, Şehzadeler’i seviyoruz. Sizlerin hizmetkarı olmaktan da bahtiyar hissediyoruz. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.
İftar programının ardından Başkan Çelik ve beraberindekiler mahalle halkıyla çay içip sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel