Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Şehit Yakınlarından Peynircioğlu’na Veda Ziyareti
Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olan Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’na, Manisa’nın Salihli ilçesindeki Şehit Aileleri Derneği üyeleri veda ziyaretinde bulunarak, yeni görev yerinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol, “Hem sevindik, hem üzüldük. Şehit Aileleri olarak sizlerin vali olmanıza çok sevindik, ancak Salihli’den gitmenize ise çok üzüldük. Çünkü siz bizlere her zaman değer verdiniz. Sizleri asla unutmayacağız. İnşallah yolumuz Niğde’ye düştüğünde, mutlaka sizleri orada da ziyaret edeceğiz” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Şehit Aileleri Derneği üyelerine teşekkür eden Peynircioğlu ise, “Sizler için ne yapsak azdır. Çünkü sizler bize bu vatan için canlarını veren şehitlerimizin emanetisiniz. Bende sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun” dedi.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol tarafından Kaymakam Ertan Peynircioğlu’na, derneğe vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel