Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Şehit Polis Lokman Çankaya Parkı’na Işıklandırma
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesindeki Şehit Polis Lokman Çankaya parkını aydınlatarak hak ettiği değere kavuşturdu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki aydınlatma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kula ilçesindeki Şehit Polis Lokman Çankaya Parkı’nın da aydınlatma çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ışıl ışıl bir park alanı kazandırdı. Süslü led ampullerle aydınlatılan park alanı, vatandaşlardan tam not aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların gece vakitlerinde daha güvenli ve modern yollarda yürümelerini sağlamak için il genelinde aydınlatma çalışmaları yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın gece vakitlerinde güvenliğine azami derecede önem veriyoruz. Diğer açıdan da kent siluetini güzelleştirmek adına çevre dostu aydınlatma çalışmaları yapıyoruz. Şehit Polis Lokman Çankaya Parkı’nın da aydınlatma çalışmalarını yaparak Kulamıza ışıl ışıl bir park alanı kazandırdık. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel