Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Saruhanlı’da Badminton Takımı Kuruldu
Saruhanlı Belediyespor bünyesinde kısa süre önce kurulan ve 50 sporcunun eğitim gördüğü Badminton takımı, kendilerine sağladığı desteklerden dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Saruhanlı Belediyesi Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, Kulüp antrenörü Aygül Aydoğmuş, Yedi Eylül İlköğretim Okulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Nazan Sönmez ile minik sporcuları makamında ağırlayan Yaralı, badmintonculara başarılar diledi. Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada yakın zamanda kurulan Badminton takımının 50 sporcu ile pilot mahalle seçilen Kurtuluş mahallesinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Badminton sporunu ve takıma destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Yaralı, oyuncuların bir süre önce katıldıkları turnuvalardan madalya ile dönmelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Saruhanlı Belediyesi Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer ise Saruhanlı Belediyespor olarak çeşitli branşlarda geniş kapsamlı çalışmalar ile büyük kitlelere ulaşacaklarını belirterek, “Badminton branşında hocamızın büyük özverisi ile sporcularımız çok çabuk adapte oldu. Manisa’daki turnuvalarda madalya almaya başladılar. Badminton branşında milli sporcu çıkarma sözü aldık. Belediye Başkan’ımız da bu anlamda Her zaman yanımızda olduğunu söyledi. Teşekkür ziyareti için hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ederiz. Her şey Saruhanlı gençliği için” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel