Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

Sarıgöl’de üç tesis toplu açılışa hazır

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat Cuma günü Manisa’da toplu açılış törenlerinde yapacağı üç tesisin Sarıgöl’de açılışa hazır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa düzenlenecek toplu açılış töreniyle birlikte Sarıgöl’de üç yatırım hizmete girecek. Açılacak hizmetlerle ilgili konuşan AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, "5 milyon 750 bin TL’ye mal olan Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası ve 200 öğrencilik pansiyon, 123 milyon TL tutarındaki her biri 600 tonluk yangın havuzları ve 1 milyon TL tutarındaki bin 600 metrekarelik bin tonluk Ertürk Soğuk Hava Deposu açılışa hazır. Üç tesisimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılışında hizmete girecek. Sarıgöllüler Manisa’ya sekiz otobüsle gideceğiz. Şehit aileleri, engelliler için ayrı araçlar tahsis edilmiştir. En iyi şekilde Cumhurbaşkanımızı Manisa’da ağırlayacağız. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiSarıgöl Ilçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel