Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Sarıgöl’de Çocukların Mutlu Günü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören minik öğrenciler için yılsonu gösterisi düzenlendi. Birbirinden güzel gösteriler sunan minikler, ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl’de Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde öğrenim gören minik öğrenciler Belediye salonunda düzenledikleri yılsonu gösterisi ile hünerlerini sergiledi. Etkinliğe, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Başkan yardımcısı İsmail Polat, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan, Belediye Meclis üyeleri ve öğrenci velileri katıldı. Minik öğrencilerin müzik eşliğinde sundukları gösteriler büyük beğeni topladı. Halk oyunları ve modern dans gösterileri ile salondakilere keyifli anlar yaşatan öğrenciler, gösteriler sonunda ayakta alkışlandı. Programın sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğretmenlerine teşekkür etti.
CENGİZ ERGÜN ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ HAZIRLIYOR
Programda bir konuşma yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Çocuk Kültür Merkezlerinin öneminden bahsetti. Selçuk, “Sarıgöl’de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin kurulması burada bulunan çocuklarımıza büyük fayda sağladı. Çocuklarımızın geleceğinin hazırlanmasındaki desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim.” diye konuştu.
MİNİK ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI
Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören öğrenciler için karne ve kep töreni de düzenlendi. Öğrencilere çeşitli hediyelerinde verildiği program sonunda veliler hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel