Öne Çıkanlar mers virüsü Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı Şehitlerimize Rahmet Teröre ve Siyonizme Lanet Basın Açıklaması Kıbrıs Barış Harekatı kula

Sarıgöl Ziraat Odası meclis üyeleri ilk oturum ücretlerini depremzedelere bağışladı

Manisa’nın Sarıgöl Ziraat Odasının yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis üyeleri aldıkları ortak kararla oturum ücretlerini depremzedelere bağışladı.

Sarıgöl Ziraat Odası’nın yeni seçilen meclis üyeleri yaptıkları ilk toplantıda oturum ücretlerini toplu olarak depremzedelere bağışlama kararı aldı.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, "Yeni meclis üyelerimizle yapmış olduğumuz ilk oturum ücretini sadece ülkemizi değil tüm dünyayı sarsan iki büyük depremde zarar gören vatandaşlarımız için bağışlama kararı aldık. Ortak aldığımız bu karardan dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, tüm milletimize de baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel