Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

SARIGÖL HALKI ESNAFINA SAHİP ÇIKIYOR..
Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından vatandaşlara, yaklaşan bayram alışverişlerini yaşadıkları şehir olan Sarıgöl’den yapmaları çağrısında bulunuldu. Oda tarafından hayata geçirilen ’Esnafınıza sahip çıkın’ kampanyası ilçenin dört bir yanına asılan afişlerle de vatandaşlara duyuruldu.
Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Eroğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda Sarıgöllü vatandaşların, ilçede yıllardır hizmet vermekte olan esnaflardan alışveriş yapmaları çağrısında bulundu.
’Esnafınıza sahip çıkın’ adıyla başlattıkları kampanya ile hem esnafın hem de Sarıgöl’ün kazanacağını vurgulayan Eroğlu,’’ İlçemizde odamıza kayıtlı bin 80 esnafımız bulunmakta. Vatandaşlarımız bayram ihtiyaçlarını Sarıgöllü olan esnaflarımızdan yapsınlar. Hem esnafımız kazansın, hem Sarıgöl’ümüz kazansın. Sarıgöl esnafından yapılacak olan alışveriş ile esnafımız kazanacak rahat nefes alacak. Sarıgöllü vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Yıllardır ilçeye hizmet veren esnaflarımızı alışveriş ederek destek olalım, yaşatalım." dedi.
Vatandaşlara çağrıda bulunan Eroğlu, ilçenin çeşitli yerlerine esnafa destek amaçlı afişler astırarak destek istedi. Başlatılan destek kampanyası ilçe esnafları arasında sevinçle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel