Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Salihli’de Ramazan Coşkusu
Salihli Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri, bu kez Mersinli mahallesine taşınarak vatandaşlarla buluşturuldu.
Ramazan ayının geleneksel coşkusunu yaşatan etkinlikte, Tasavvuf müziğinden ilahi ve dini sohbetlere, Hacivat-Karagöz ile gölge oyunlarına, semazen gösterilerine kadar geleneksel Ramazanların bütün güzellikleri, Mersinli mahallesinde yeniden canlandırıldı. Salihli Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri programına katılan tüm konuklara, geleneksel Osmanlı şerbeti ile macun ikram edildi. Palyaço eşliğinde keyifli vakit geçiren çocuklar, etkinlikte düzenlenen yarışmalar ve yarışma sonrasında dağıtılan hediyelerle mutlu bir Ramazan akşamı geçirdiler. Salihli Belediyesi’nin Mersinli mahallesinde gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri programına, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın eşi Sevgi Kayda, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, MHP Salihli ilçe teşkilatı yönetimi, MHP Kadın Kolları ile mahalle sakinleri ve çocuklar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel