Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Salihli’de Kurtuluş Çarşısı ve Pazaryeri hizmete açıldı

Manisa’nın Salihli ilçesine kazandırılan yeni pazaryeri ve semt çarşısı cumartesi günleri hizmet verecek.

Salihli Belediyesi tarafından Kurtuluş Mahallesine kazandırılan yeni pazaryeri ve semt çarşısı, dualar eşliğinde açıldı. 71 tezgah ile 10 dükkanın bulunduğu Kurtuluş Çarşısı ve Pazaryeri cumartesi günleri hizmet verecek.

Sosyal belediyecilik anlamında yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Yeni pazaryeri ve semt çarşımız, Kurtuluş Mahallemize ve Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

Salihli Belediyesi tarafından 10 ayda yapımı tamamlanan ve 71 tezgah ile 10 dükkanın bulunduğu Kurtuluş Çarşısı ve Pazaryeri, Diyanet Gençlik Koordinatörü Mehmet Demirtaş tarafından yapılan dua eşliğinde esnafların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Açılışa katılan Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, 28. Dönem Milletvekili aday adayı Yunus Candan, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Sinan Akyol, Zabıta Müdürü Adem Keskin, Belediye daire müdürleri ile Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı İdris Özer, pazaryerini gezerek ilk defa tezgah açan esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel