Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Salihli’de Çöp Konteynırları Temizleniyor
Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Manisa’nın Salihli Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynırlarının temizliğine hız verdi.
Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, çöp konteynırları bulundukları alanda araçlara monte edilen 60 litre kapasiteli köpük tankları ile önce köpükle yıkanıyor sonra bakteri ve sinek oluşumuna karşı da ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 27 araca monte edilen köpük tankları sayesinde, Salihli merkez ile 102 mahallede çöp konteynırlarının temizleme ve dezenfekte çalışmalarını yürüten ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynırların da oluşabilecek kötü koku ve bakterilerin oluşmaması için konteynırları düzenli olarak yıkamayı sürdürüyor.
“AMAÇ PIRIL PIRIL BİR SALİHLİ”
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Cadde ve sokaklarımızdaki çöp konteynırları her gün düzenli olarak toplandıktan sonra belirli aralıklarla da yerlerinde araçlarımıza takılan köpük tankları sayesinde yıkanarak dezenfekte ediliyor. Araç ile yapılan temizleme ve dezenfekte işlemi sayesinde, kötü koku ve mikroplardan arınan çöp konteynırları ile halk sağlığı güvence altına alınıyor. Vatandaşlarımız da hem çöp konteynırları yayabileceği bakteri tehlikesinden korunuyor, hem de çöp kokusundan kurtuluyor. Salihli ile mahallelerimizin daha temiz olması için çalışan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bütün çalışmalarımız pırıl pırıl bir Salihli içindir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel