Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Salihli’de Başlıoğlu Ve Şirin Mahalleleri İçin Yeni Sondaj
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı yaşayan mahallelerin sorununu gidermek için sondaj kuyuları açmaya devam ediyor. MASKİ ekipleri, yetersiz içme suyu bulunan Salihli’nin Başlıoğlu ve Şirin mahalleri için ilk adımı attı.
Salihli’nin Başlıoğlu ve Şirin mahallelerinin yaşadığı içme suyu problemini ortadan kaldırmak adına MASKİ ekiplerinin yoğun çalışmaları sürüyor. Başlıoğlu ve Şirin mahallelerinde yeterli gelmeyen su için yeni bir kuyu açıldı. Eskiden 2 ayrı sondajla beslenen mahallelerde ortaya çıkan su sorunu sonrasında açılan yeni sondaj kuyusu 10 litre/saniye kapasiteye sahip. 180 metre derinlikten çıkarılan sondaj çalışmalarına İçme Suları Daire Başkanlığı Şube Müdürü Turgut Çetintaş’ın da katıldığı çalışmada alınan numune analiz için teste gönderildi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, idare olarak vatandaşlara daha sağlıklı su temin etmek ve yetersiz gelen su sorununu ortadan kaldırmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Nohutçu, “Ekiplerimiz il genelinde su sıkıntısı yaşanan mahalleleri tespit ediyor. İhtiyaç olduğu belirlenen yerlerde çalışmalarımızı anında başlatıyoruz. Bu kapsamda Salihli’de bulunan Başlıoğlu ve Şirin Mahalleleri’nde yeni sondaj kuyusu açtık. Analiz sonucunu bekliyoruz. Sonucun olumlu gelmesi durumunda yetersiz içme suyu sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Yetersiz su sorunu yaşayan mahallelerimizin sorunlarını birer birer çözeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel