Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Salihli’de 27 Bin Öğrenci Tatile Çıktı
Manisa’nın Salihli ilçesinde karnesini alan 27 bin 195 öğrenci yaz tatiline çıktı.
2015-2016 eğitim öğretim yılı son kez çalan ders ziliyle birlikte tamamlandı. Manisa’nın Salihli ilçesinde karnesini alan 27 bin 195 öğrenci yaz tatiline çıktı. Salihli’de karne töreni ise Şazimet Uysal Ortaokulu’nda gerçekleştirilirken, törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Sosyal Hizmetler Müdürü Alim Yavuz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Şengül ve Güven Akça ile okul Müdürü Zeki Yarıcı katıldı. Yarıyıl tatilinin ardından 8 Şubat’ta ikinci yarıyıl eğitimine başlayan öğrenciler, yorucu bir yıl ve sınav maratonun ardından eğitim öğretim yılını noktaladı. Eğitim yılının sona ermesiyle Salihli genelindeki okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim okullarında eğitim, öğretim gören 27 bin 195 öğrenci 3 aylık yaz tatiline ayrıldı.
“ANNE VE BABALARINIZI UYARIN”
Şazimet Uysal Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilere karnelerini veren İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı “Yaz tatilin de ailenizle birlikte tatile çıkarken olsun veya herhangi bir yere giderken olsun. Mutlaka anne ve babanıza, emniyet kemerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarın” dedi.
“BOL BOL KİTAP OKUYUN”
Karne töreninde öğrencilere tek tek tebrik ederek karnelerini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ise öğrencileri tatili iyi değerlendirmelerini, dinlendikten sonra bol bol kitap okumaları nasihatın da bulundu. Öğrencilerin yorucu bir dönemden sonra tatile hak ettiklerini vurgulayan Dilek “Öğrencilerimizin hepsine iyi tatiller diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel