Öne Çıkanlar izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Salihli Belediyesi’nden Kurşunlu Piknik Alanına Mescid
Salihli Belediyesi, özellikle hafta sonlarında büyük yoğunluğun yaşandığı Kurşunlu Piknik Alanına vatandaşların dini vazifelerini yerine getirebilmesi amacıyla mescid inşa etti.
Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan mescid, bay-bayan ve bebek bakım odası olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Kurşunlu Piknik Alanında yapımı tamamlanan mescidin Salihli Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yapıldığını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, piknik alanına gelen vatandaşların dini vazifelerini daha rahat ve daha temiz bir ortamda ifa edeceklerini söyledi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak bütün kurum ve kuruluşlar ile okullara ve ibadethanelere tüm hizmetleri götürdüklerini vurgulayan Başkan Zeki Kayda, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Kurşunlu Piknik alanına güzel bir mescid kazandırdık. İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmaları için her türlü kolaylığı düşündük. Mescidimiz, bay-bayan ve bebek bakım odası olarak üç bölümden oluşuyor. Mescidin içinde abdest almak için de ayrı bölüm bulunuyor. Çocuklarıyla pikniğe gelen aileler için de bebek bakım odası var. Bizler bu tür ihtiyaçları karşılamak için varız. Salihli Belediyesi olarak bütün camilerimizin ve cemevlerinin detaylı temizliğini yapıyor, ibadethanelerin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Hem okullara hem de ibadethanelere destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın hizmetine kazandırdığımız mescidimiz hayırlara vesile olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel