Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

SAKAL-I ŞERİF MANİSADA ZİYARET EDİLİYOR
Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Yeni Mahalle Hanımlar Lokali’nde Sakal-ı Şerif’i ziyarete açtı.
Yunusemre Belediyesi tarafından Yunusemre Belediyesi Yeni Mahalle Hanımlar Lokali’nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’e bayanlar büyük ilgi gösterdi. Cam içerisinde yer alan Sakal-ı Şerif’i görebilmek için sıraya giren bayanlar, salâvatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif’i öperek dua etti.
Sakal-ı Şerif’i ziyaret edenler arasında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, İşletme ve İştirakler Müdürü Semih Coşkun, Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Dr. Ümit Atman da vardı. Ramazan ayı dolayısıyla Peygamber Efendimize (SAV) olan bağlığı ve sevgiyi okunan hadis, ilahi ve kasidelerle dile getirdiklerini belirten Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mübarek Ramazan Ayı’nda, Peygamber Efendimize olan aşkımızla burada birçok hanım kardeşimiz ile birlikte Sakal-ı Şerif’i görme imkânı bulduk. Başta Peygamber Efendimiz (SAV) olmak üzere bütün İslam Âlemi için Kur’an-ı Kerim okundu ve hatimler yapıldı. Rabbim niyet ve amellerimizi kabul etsin” dedi.
Sakal-ı Şerif’i görmek için lokâle gelen bayanlara, Başkan Yardımcısı Uygur tarafından gül kokulu tespih hediye edilirken; gül lokumu ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel