Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

RAMAZAN KÜLTÜRÜ SALİHLİ DE BİR BAŞKA..
Salihli Belediyesi tarafından daha önce Taytan, Durasıllı, Adala ve Mersinli mahallelerinde kurulan geleneksel iftar sofrası, bu kez Poyrazdamları Mahallesinde kuruldu.
Poyrazdamları Mahallesinde pazar yerinde düzenlenen iftar programına, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, Salihli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Recep Gökhan Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Salihli İlçe Teşkilatı Yönetimi, mahalle sakinleri ile çevre mahallelerden gelen vatandaşlar katıldı.
“RAMAZAN KÜLTÜRÜNÜ YAŞATIYORUZ”
Geleneksel Ramazan kültürünün Salihli Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarında yaşatıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının iftar sofralarında daha çok güçlendiğini vurguladı. Salihli Belediyesi tarafından Poyrazdamları Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği programı, yapılan dua ile sona erdi.
Öte yandan Salihli Belediyesi Kent Meydanı’nda kurduğu iftar sofrası ile her gün 400 kişiye iftar yemeği veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel