Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YUNUSEMRE BİR BAŞKA
Yunusemre Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında duygusal şarkıların sevilen sesi Baha’yı Manisalı hayranlarıyla buluşturdu.
Ramazan ayında Laleli Mesir Camii yanında kurulan alanda bu kez pop müziğin sevilen sesi Baha verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri; Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Saniye Altay, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş dinledi. Birbirinden güzel şarkıları Manisalı hayranları için seslendiren sempatik şarkıcı kendisiyle özçekim yapmak isteyen hayranlarını geri çevirmedi. Konser sonunda ünlü sanatçıya çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, başarılı performansından dolayı Baha’yı kutladı.

KARAAHMETLİ’DE İFTAR SOFRASI KURULDU
Ramazan ayında kırsal mahallelerde de iftar sofrası kuran Yunusemre Belediyesi, Karaahmetli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların Ramazan ayını kutladı. İftar yemeğinde iftarını vatandaşlarla birlikte açan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Kanser Hastası Ömer Altınay’ı da ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel