Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

RAMAZAN BOYUNCA HUZUR EVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI..
Turgutlu Belediyesi, özel olarak davet ettiği Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi sakinlerini Geleneksel Ramazan Geceleri Etkinliği’nde ağırladı.
Turgutlu Belediyesi Geleneksel Ramazan etkinliklerinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da huzurevi sakinlerini unutmadı ve onlara da Ramazan ayının atmosferini yaşattı. 2015 yılı Ramazan etkinliğini yaşam alanları olan Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi’nin Dinlenme Salonu’nda gerçekleştiren belediye, bu yıl ise onları Yıldırım Mahallesi’nde düzenlenen Geleneksel Ramazan Gecesi Etkinlikleri’ne davet etti. Belediyenin tahsis ettiği araçla görevlileri eşliğinde alana gelen huzurevi sakinleri, gençler ve çocukların ağırlıklı olduğu gecede keyifli dakikalar yaşadı. Her gece olduğu gibi Hacivat-Karagöz, orta oyunu, sihirbaz gösterilerinin sahnelendiği etkinlik akşamında ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Tevfik İnceoğlu Meddah olarak sahneye çıktı. Yoğun ilgi gören İnceoğlu, Ramazan hikayeleri ile 7’den 70’e her kesimin beğenisini topladı. İlizyon gösterileri ile Sema gösterilerilerinin merakla takip edildiği etkinlikte, çocuklara yönelik yarışmalar da katılımcıları kahkahaya boğdu. Bölgeye gelen etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Turgutlu Belediyesi’nin patlamış mısır, meşrubat ve Osmanlı Macunu ikramlarından dolayı da teşekkür etti.

Turgutlu Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinliği’nde keyıfli zaman geçirdiklerini ifade eden huzurevi sakinleri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da onları unutmayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e ve ekibine teşekkür etti. Vatandaşlar, Ramazan ayının maneviyatına uygun, her yaştan vatandaşa hitap eden ve gelenekleri yaşatan etkinliklerinden dolayı belediyeyi tebrik etti. Ramazan etkinlikleri 20 Haziran Pazartesi akşamı Koza Park’ta, 22 Haziran Çarşamba gecesi Hüdavendigar Park’ta, 24 Haziran Cuma gecesi Çatalçeşme Parkı ile devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel