Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Obeziteye dikkat çekmek için yürüdüler

Avrupa Obezite Günü dolayısıyla Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla farkındalık yürüyüşü yapıldı.

Sarıgöl 4 Eylül Stadında yapılan yürüyüş etkinliğine Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Recep Kılıç, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz, Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Sağlık ekipleri ve öğrenciler ellerinde obezite konulu pankartlar taşıdı. Sağlık ekipleri ve öğrenciler daha sonra ilçede dolaşarak farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel