Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Münir Nurettin Selçuk Turgutlu’da Anılacak
Turgutlu Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, Türk Müziği’nin önemli bestekârlar ve müzisyen Münir Nurettin Selçuk’u eserlerinden oluşan konser verecek. Bora Uymaz’ın konuk sanatçı olarak yer alacağı konser 18 Haziran Cumartesi akşamı Halil Kale Fen Lisesi’nde gerçekleştirilecek.
Turgutlu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren topluluklardan olan Klasik Türk Müziği Korosu, bu yılki konserini önemli bestekâr ve müzisyen Münir Nurettin Selçuk’a ayırdı. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Yüksel’in yönetimindeki konserde Bora Uymaz’ın konuk sanatçı olarak yer alacak. Vefatının 35 yıldönümünde anılacak olan ve Selçuk’un eserlerinin seslendirilecek konser 18 Haziran Cumartesi gecesi saat 21.45’de Halil Kale Fen Lisesi’nde halka açık olacak gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel