Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Mezarlıklarda titiz çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, il genelindeki mezarlıklarda sorunları gidermek için başlattığı çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Kırkağaç ilçesini ziyaret ederek, Alifaki Mahallesindeki mezarlıkta incelemelerde bulundu, eksikliklerin tespitini yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ve yetkililerden mezarlık hakkında bilgi aldı. Duman ile ilçe genelindeki mezarlıkların durumu, eksiklikleri ve ihtiyaçlar noktasında görüş alışverişinde bulunan Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, mezarlıkların tüm koşullarının iyileştirilmesine hassasiyetle yaklaştıklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla tüm ilçeleri tek tek gezip, mezarlıklarda inceleme bulunduklarını ve sorunları yerinde tespit ettiklerini belirten Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, mezarlıkların tespit edilen sorunlarının kısa sürede giderildiğini söyledi. Yabani ot ve çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı mezarlıkta incelemelerde bulunan Çakır, “Ebediyete intikal etmiş vatandaşlarımızı ziyaret eden yakınlarının onları son yolculuklarına uğurladıkları bu önemli mekanların onlara yakışır bir hale gelmesi için gerekli tüm çalışmalarımız yapılacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel