Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

MEVLÜT AKTAN MANİSA SPOR!A BAŞKAN ADAYI ..
Manisaspor’un 25 Haziran’a ertelenen kongresi öncesi İşadamı Mevlüt Aktan, başkanlık için adaylığını açıkladı.
Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisaspor’un geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 25 Haziran Cumartesi gününe ertelenen kongresi öncesi İşadamı Mevlüt Aktan, başkanlık için adaylığını açıkladı. Manisaspor’un zor günler geçirdiğini ve bugünleri atlatacağına inandığını söyleyen Aktan, adaylığı ile yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Kongre öncesinde ve kongre günü yaşananlar; düşüncelerimizi, uygulama sürecine geçirme konusunda bizlere yol gösterdi. Köklü camia, bu yönetimi ve yaşanan hadiseleri hak etmiyor. Bu durumdan hareketle ben Mevlüt Aktan olarak, Manisaspor’un olağanüstü kongresinde aday olduğumu kamuoyu ile paylaşmak istiyorum" dedi.
Kuracağı ekip ile ilgili bilgi veren Aktan, "Manisaspor’u içinde bulunduğu dar boğazdan kurtarmak için giriştiğimiz bu süreçte, siyah beyaz renklere karşılıksız gönül vermiş, tribünden kulüp başkanlığına kadar Manisaspor’a hizmet eden değerli Emre Hasgör kardeşim ve kendisi gibi Manisaspor sevdalısı arkadaşlarının da ekibimin içinde olduğunun bilinmesini isterim. Manisaspor, son iki yıldır siyaset ile anılır oldu. Bu konuda tavrımız net. Siyaset ile doğrudan veya dolaylı bir bağımızın olmadığını, olmayacağını kesin ve net bir şekilde ifade ediyor, sözünü veriyorum. Ayrıca Manisasporumuz’un her anlamda gelişmesini isteyen kentimizdeki siyasetçilerin de ekibimiz üzerinde tam uzlaşı içinde olduğunu, gerekli görüşmelerin yapıldığını belirtmek isterim" dedi.
Göreve geldiği takdirde yapacaklarını açıklayan Aktan, "Önceliğimiz PTT 1. Ligi’nde, tribünleri hareketlendirecek güçlü bir ekip oluşturmak, bunun için de transfer yasağını kaldırmak olacaktır. Hafta sonu yapılacak kongreden ekibim ile birlikte yönetime seçilmemiz halinde en kısa sürede transfer yasağının kalkacağını, borçlar ile ilgili ödeme planı oluşturarak, camiayı borç yükünden kurtaracağımızın taahhüdünü veriyorum. Hedefimiz süper lig, önceliğimiz ise PTT 1. Liginde güçlü kadro oluşturmak. Bununla ilgili her türlü plan ve sürdüreceğimiz stratejinin maddi kaynaklarının hazır olduğunun taahhüdünü veriyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel