Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Maski, Şehzadeler’in Altyapısını Yeniliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin 32 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına Tepecik Mahallesi ile başladı.

Şehzadeler ilçesinin 15 bin 500 metre kanalizasyon, 15 bin 900 metre de içme suyu olmak üzere toplam 32 bin 100 metrelik hattı MASKİ, tarafından tamamen yenileniyor. MASKİ’nin mahallelere hayat veren projesi kapsamında Manisa merkez ilçelerindeki çalışmaların ilk ayağı, Şehzadeler ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi ile başladı. MASKİ ekipleri, mahallede 3 bin 200 metrelik kanalizasyon ana hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. MASKİ Kanalizasyon Dairesi Bakım Onarım Şube Müdürü Kadri Akkurt, gelişmeleri yakından takip ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. MASKİ’nin 95 Mahalle Projesi ile mahalleleri daha yaşanabilir yerler haline getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Nohutçu, “95 mahalle projemizde her geçen gün bir ilerleme daha kaydediyoruz. Bu kapsamda Şehzadeler ilçemizdeki kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarımıza da başladık. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerimiz şuan Tepecik mahallemizde çalışıyor. Tepecik’in yanı sıra, ilçemizin Yeni Harmandalı, Çamköy, Kırançiftlik ve Sarıalan mahallelerinde de yenileme çalışmalarımız olacak. 2016 Türkiye’sinde, hele ki merkez ilçelerimizde hala alt yapı sorunlarıyla boğuşan mahallelerimiz olması üzücü bir durum. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak projelerimizle bu sorunları bir bir çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel