Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Maski İller Bankasının katkılarını alarak, Seminerlerine devam ediyor..
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı işlerinde görevli denetim elemanlarının eğitimi ile ilgili İzmir İller Bankası Bölge Müdürlüğü ile ortak seminer düzenlendi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, sahada kontrolörlük görevi yapan çalışanların eğitimine büyük önem veriyor. Bu kapsamda verilen seminerde MASKİ İçme Suları, Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi’nde görevli personel yer aldı. Eğitim seminerine MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile Erdal Nohutçu, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, İçme Suları Dairesi Başkan Vekili Hakan Açabay ve MASKİ’de kontrollük görevi yapan personel ile İller Bankası İzmir Bölgesi Yapım Uygulama Müdürü Abdülkadir Dağdelen ve İller Bankası bünyesinde farklı meslek dallarında görevli kontrollük elemanları katıldı.

Eğitimi İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nde Yapım Uygulama Müdürü olarak görev yapan Abdülkadir Dağdelen verdi. Eğitim seminerinde MASKİ ve İller Bankası’nda kontrolör olarak çalışan personele görevleri doğrultusunda bilgilendirme yapıldı. Sahadaki kontrolörlük çalışmalarında karşılaşılan sorunlarla ilgili fikir alışverişinde de bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel