Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Maski 1 Araçla 10 Aracın İşini Yapıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesine kattığı “Hidrolik Tahrikli Su ve Kanal Arıza” bakım aracıyla birçok arıza anında ortadan kaldırıldı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Araçların birçok fonksiyona sahip olmasından dolayı meydana gelen arızları çok kısa sürede çözüme kavuşturduklarını belirterek, araçların sessiz yapısıyla çevreyi de rahatsız etmediğini ifade etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, dev araç filosu ile vatandaşların sorunlarına anında yanıt veriyor. İdare bünyesinde kullanılan fonksiyonel araçlar, ekonomik ve güvenli, gürültü kirliliğinin önüne geçen çalışma prensibi ve birçok işi yapabilen yapısıyla arızalara kısa sürede cevap verilmesini sağlıyor. Hidrolik prensiple çalışan, 7 gün 24 saat vatandaşa hizmet verilen araçlarla, aynı anda birden fazla iş yapılabiliyor. Geçtiğimiz yıl MASKİ araç filosuna katılan, su ve kanal arızlarını gideren “Hidrolik Tahrikli Su ve Kanal Arıza” bakım aracı hizmete alındığı günden bu yana sıkıntı yaşanan yerlerde sorunlar anında giderildi.
ÇEVRE RAHATSIZ EDİLMİYOR
Araçta kullanılan sistem ile birlikte güç motordan alındığı için sessiz bir şekilde çalışarak gürültü kirliliğinin önüne geçiliyor. Genel Müdür Koç, “Bu araçlarla gece geç saatte yapılacak olan çalışmalarda sessiz çalışma özelliği ile vatandaşları rahatsız etmeden çalışıyoruz. Hidrolik ekipmanlar bu özellikleri ile gece çalışmaları ve sessizliğin önemli olduğu işlerde önemli bir yapıya sahip olduğu için yapılan işlerde vatandaşlarımız rahatsız edilmeden ekiplerimiz görevlerini ifa ediyorlar” dedi.
EKONOMİK VE GÜVENLİ
MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde kullanılan ve birçok görevi yapabilen kombine arıza araçlarının diğer avantajlarından da bahseden Genel Müdür Koç, “Uygulanan sistem ile birlikte birçok araçla yapılacak işler, tek bir araçla yapılarak yerden tasarruf edilmesini sağlıyor. Sistem enerji üretimini araç motorundan aldığı için hidrolik sistem ile çalışan tüm ekipmanlar, havalı, elektrikli, benzinli ya da dizel yakıt ile çalışan tüm makinelere göre çok daha fazla güvenlik ve koruma sağlıyor” ifadelerini kullandı.
AYNI ANDA BİRÇOK İŞ YAPILIYOR
Su arıza bakım aracında mevcut olan jeneratör, asfalt kırıcı makine, su motoru, kaynak makinesi, füzyon kaynak makinesi, delme makinesi, asfalt kesici, su kesme aparatı, sprey taşı, lokma takımı, boru kaynak makinesi, anahtar takımı, manivela demiri, vinç, tıraşlama taşı ve aydınlatma lambasına sahip olma özelliğiyle meydana gelen arızalara anında cevap verildiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, yaptıkları hizmetlerde sorunları daha çabuk çözüme kavuşturduklarını belirtti. Koç, Jeneratör, asfalt kırıcı ve kesici, su pompası ve 250 kilogram kaldırabilme kapasiteli bir vince sahip olan kanal arıza aracının da kanalla ilgili her türlü tamir ve bakım, muayene bacası tamiri ve yükseltme işlemleri yaptıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel