Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

MANİSAYA ÖVGÜLER YENİ VALİDEN...
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa’nın hemen hemen beklediği gibi bir il olduğunu belirterek, “Müthiş bir potansiyel, harikulade bir güzellik. Ama ben buraya bir misafirlik yapmaya veya seyahate gelmediğim için bu potansiyel, karşılaştığım bu güzellik, karşılaştığım insan hareketleri insan olarak da bir üst yönetici olarak da sorumluluklarımın ne kadar ağır olduğunu, yapmam gereken işlerin ne kadar çok olduğunu hatırlattı” dedi.

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa’ya atanarak geçtiğimiz Cuma günü görevine başlayan Vali Güvençer ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ve Yönetimi Vali Güvençer’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Erbil, “Bilindiği üzere valimiz şehrimize geldiler, göreve başladılar. Biz de kendilerini ziyaret etmek istedik. Tanışmak istedik. Çünkü hem bizlerin hem kendilerinin temelde ana amacımız Manisa’ya hizmet etmek. Dolayısıyla bizler kendilerinin emrinde İnşallah önümüzdeki süreçte birlikte Manisa’ya hizmet ederiz diye düşünüyorum. Kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer ise Başkan Erbil ve yönetimine teşekkür ederek, “İlk geldiğim gün verdiğim beyanda üstüne basarak vurguladığım, her birimiz Manisalı olmak, Manisa için bir şeyler yapmak zorundayız. Manisa’nın bütün sorunlarının gerçek sahibi Manisalılar. Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli temsilcileri Manisa’nın en önemli dinamiklerinden bir kesimi temsil ediyorlar. Manisa için atılan her iyi, hayırlı, güzel adımda işbirliği yapmaktan, Ticaret ve Sanayi Odamızın gerek tüzel kişiliğinin gerek üyelerinin bu hayırlı işlerde yanımızda varlığından büyük kuvvet alacağımızı beyan ediyorum” dedi.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının “Manisa’yı nasıl buldunuz?” şeklindeki sorusu üzerine değerlendirmede bulunan Vali Güvençer şunları söyledi:
“31 yıl üst kamu yöneticisi olunca ve 17 ayrı görev yerini dolaşınca insan gideceğe yere ilişkin bazı kestirimlerde bulunabiliyor. Üstelik Aydın Vali Yardımcılığım, Muğla Valiliğim var. Bölge sosyolojisi ve coğrafyası hakkında bilgiye sahibim. Manisa hemen hemen beklediğim gibi bir vilayet oldu. Elbette müthiş bir potansiyel, harikulade bir güzellik. Ama ben buraya bir misafirlik yapmaya veya seyahate gelmediğim için potansiyel, karşılaştığım bu güzellik, karşılaştığım insan hareketleri insan olarak da bir üst yönetici olarak da sorumluluklarımın ne kadar ağır olduğunu, yapmam gereken işlerin ne kadar çok olduğunu hatırlattı. Bu anlamda keyif almaktan ziyade daha iyisini daha güzelini nasıl yapabiliriz endişesini de sorusunu da zihnimde taşıdığımı ifade etmek isterim.”
Vali Güvençer daha sonra İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç ve Yönetimini kabul etti. Özgüvenç çalışmaları hakkında bilgi verirken Vali Özgüvenç de ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
Vali Güvençer’i ayrıca Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya,Turgutlulu hayırsever Niyazi Üzmez, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Necmettin Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Türkiye Muhtarlar Derneği Manisa Şube Başkanı Mahir Arslan ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Güvençer’i makamında ziyaret etti. Başkan Mahir Arslan, Vali Güvençer’e ‘hoş geldiniz’ diyerek Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerindeki 154 muhtarın 134’ünün dernek üyesi olduğu bilgisini verdi.
Vali Güvençer, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek birlikte güzel çalışmalar yapacaklarına inandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel