Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

MANİSALI GENÇ KARATECİ MİLLİ TAKIMDA
Alaşehir Belediyespor Karate Takımı sporcusu ve Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Ekrem Aykanat Trabzon’da 10-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak Dünya Okul Sporları Olimpiyatları için Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.
İçerisinde atletizm, yüzme, jimnastik olmak üzere üç temel branşı barındıran Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’na (Gymnasiade) ilk kez katılacak olan Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım kadrosunu açıkladı. 10-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarına (Gymnasiade) katılacak olan Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Alaşehir Belediyespor Karate Takımı sporcusu ve Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Ekrem Aykanat Alaşehir’in gururu oldu. Milli Takım Kampı öncesi çalışmalarını Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Belediyespor Antrenörü Bilal Gültekin nezaretinde sürdüren genç sporcu Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarında, Milli Takım forması ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.
Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilcisi, Milli Takım ve Alaşehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Bilal Gültekin, Milli Takım Kampı öncesi çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Milli Takıma davet edilen Genç sporcumuzun, Dünyanın en büyük 3’üncü olimpiyat organizasyonu olarak nitelendirilen Gymnasiade’de ülkemizi ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Genç yeteneklerin bu tür organizasyonlara katılması için gereken imkanları sağlayan Manisa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Dökhan Karaçoban, Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, Alaşehir’de Milli Sporcuların sponsoru olan Esinti Spor mağazası sahibi Veli Gönen ve öğrenci velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel