Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Manisa Polisi En Çok Çalışan İkinci Polis
 Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren yeni hizmete giren Polisevinde basın mensuplarını ağırladı. Verilen kahvaltının ardından Polisevini gezdiren Ceren basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Gergin geçen ve 3 oturum halinde tamamlanabilen Manisa Belediyesi Meclis Toplantılarını değerlendiren Ceren, “Ben polis olarak bu işlere karışmak istemiyorum. Siyasetin içinde yıpranmak istemiyoruz. Herkes haddini bilecek. Bu işlerde adımını atarken dikkatli atacak. Ben polisi niye karıştırayım bu işlere. Mecliste yönetmelik bellidir. Meclis karar almak zorundadır. Üyeleri çıkarma yetkisi belediye başkanındadır. Meclisten adam çıkarmak çok kötü görüntülere neden olabilir. Polisin olay çıkardığı zaman bu sefer polis olay çıkardı denilecek. Şuan ki durum daha iyi oldu. Gönül ister ki hiç olay olmasın. Zaten polisin işi, gücü çok fazla. Türkiye’de en fazla çalışan polisler haftada 58 saatle Yüksekova’da. Manisa polisi ise haftada 51 saatle Yüksekova’nın ardından ikinci sırada geliyor. Gerçekten çok çalıştırıyoruz. Niye çok maç var. Maçlara polis göndermek zorundayız. 21 Mart’ta Nevruz olacak. 4-5 ilçede törenler olacak. Yoğun bir tempo içindeyiz. Biz o performansı başka yerde kullanmak istiyoruz. Hırsızların, uyuşturucu tacirlerin peşinde koşalım. Biz ikinci toplantıda özellikle polisi gönderdik ki caydırıcı olsun. 500 polisimiz görev yaptı. Bu kadar çok polis getirmeyi bizde istemiyoruz ama bunun bir anlamda faydasını da gördük. Vatandaşlar polisi görünce vazgeçip gitti. Biz belediye başkanımızı, meclis üyelerimizi seviyoruz. Ama biri başka konuşuyor, bir diğeri başka konuşuyor. Biz bu işin içine girmeyiz. Polis bu işlere girdikçe yıpranır” dedi.


Özellikle oynanan maçlarda taşkınlık yapan herkesin cezalandırıldığını kaydeden Ceren, “Manisaspor ve Akhisar Belediyespor’un maçlarında bir taşkınlık olmuyor. Geçtiğimiz haftalarda Manisaspor maçının yarsında çıkıp Manisa Büyükşehir Belediyespor’un maçına gittim. Manisaspor seyircisinde bir taşkınlık yok ama bu tarafta taşkınlık yapılıyor. Hem Somaspor seyircisinden hem de Büyükşehir seyircisinden. Bizde onlara cezai işlem uyguladık. Bunlar cezalarla azalacak. Manisaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında taşkınlıkların olmamasının sebebi de budur. Taşkınlık yapanları tek tek tespit edip cezai işlem uyguladık ve sonuçta taşkınlıklar kalmadı” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel