Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİRİN DE KATILDIĞI KURAN GECESİ BÜYÜK İLGİ TOPLADI
Akhisar Belediyesi ve Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa organize edilen"Kur’an-ı Kerim Gecesi" Akhisarlılar tarafından büyük ilgi topladı.

Yüncüoğlu Camii İmam Hatibi Aziz Turan ve Çiçekli Camii Müezzini Resul Emre’nin sunuculuğunu yaptığı “Kur’an-ı Kerim Gecesi” Akhisar Belediyesi Amfi Tiyatro’da düzenlendi. İki buçuk saat süren “Kur’an-ı Kerim Gecesi” programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat ve vatandaşlar katıldı. Programda Ankara Kocatepe Camii Müezzini Furkan Tıraşçı, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Nebi Yaşar, Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ali Tel ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında dünya birincisi olan Güney Afrika’dan gelen Abdurrahman Sadien Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Akhisar Belediyesi Dev

Öğrenci Amfi Tiyatro salonunu dolduran Akhisarlılar imamların okudukları Kur’an-ı Kerim tilavetlerini beğeniyle dinledi. Program Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş’in dualarıyla sona erdi. Akhisar Belediyesi personeli programa katılan Akhisarlılara sahurluk kumanya ve ayran dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel