Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Manisa FK’dan deprem bölgesine malzeme desteği

Spor Toto 1. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü, deprem bölgesine malzeme desteğinde bulunarak yaraların sarılmasına ortak oldu.

Manisa Futbol Kulübü, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği deprem felaketinde yaraların sarılmasına destek oldu. Manisa FK, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli, Manisa Valiliği koordinasyonunda Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen yardım kampanyasına katıldı. Kulübün kışlık ürünlerinin yer aldığı koliler depremzedelere gönderilmek üzere tırlara yüklendi. Konuyla ilgili Manisa FK’dan yapılan açıklamada, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte depremzedelerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Biz birlikte çok daha güçlüyüz. Çünkü biz Türkiye’yiz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel