Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Manisa Emniyetinden Trafik Uygulaması
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücüleri broşür dağıtarak uyardı. Uyarılara aldırmayan sürücülere ise ceza yazıldı.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince trafik uygulaması yapıldı. Ekipler, Manisa Gediz Işıklı Kavşağı’nda sürücülere üzerinde emniyet kemerine karşı uyarıcı ifadelerin bulunduğu broşürler dağıtıldı. Trafik ekipleri de ayrıca sürücülere ceza yememeleri için de ayrıca sözlü uyarıda bulundu. Aynı yol üzerinde çevirme yapan başka bir ekip ise uyarılara rağmen kemerini takmayan sürücülere ceza yazdı. Gün boyu devam eden uygulamada toplam 150 araca uygulama yapılırken, 20 araca ise emniyet kemeri takmadıkları için 92 lira para cezası kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel