Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

MANİSA DA YAĞLI GÜREŞ ŞÖLENİ...
AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Yunusemre Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının ikinci günü bu sene ilki yapılacak olan Yuntdağı 1. Yağlı Güreş Festivaline kırmızı dipli mumla davet edildi.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Tertip Komitesi Başkanı Necip Denktaş ve Başkan Danışmanı Kefaattin Öz, Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesinin en büyük yağlı güreş festivali olarak organize edilen Yundağı Yağlı Güreş Festivali için AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer’i kırmızı dipli mumla organizasyona davet etti.

Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, "Başkanımız Mehmet Çerçi tüm Selendi halkını Ramazan Bayramının 2. günü yağlı güreşler festivaline davet ediyoruz. Güreşlerimize 2015 Kırkpınar Paşpehlivanı Orhan Okullu başta olmak üzere 25 başpehlivan ile toplamda 250 pehlivan kispet giyerek Ortaköy mesire alanında er meydanında çıkacak." dedi.

Kırmızı dipli mumun aşırı bir sevgiyle davet anlamına geldiğini belirten Başkan Yardımcısı Şiyak, "Ecdadımızdan bize kalan bir spor dalı o yüzden güreşe sahip çıkmamız lazım. Biz ata sporumuzu gençlerimize sevdirmeye çalışıyoruz. Çünkü ecdattan gelen bir spor dalı, Türkiye’de farklı kurumlar birçok spor dalına sahip çıkıyorlar ama ülkemizde az bir belediyemiz güreş sporuna, ata sporuna sahip çıkıyor. Biz de ata sporumuzu sevdirmek ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla Yunusemre Belediyesi olarak tertip komitesi oluşturup bayramın 2. günü yağlı güreş festivalini tertip ediyoruz. Onun için de tüm Manisa ve Selendi halkımızı ata sporumuza sevgi ve hoşgörü içerisinde davet ediyoruz." diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Kıvrak ile birlikte davet edilen AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise, "Bu davetiyeyi tüm Selendi halkı adına alıyorum. Mehmet Çerçi Başkanımız ve davetiyeyi bizlere getirip bizleri onurlandıran Ramis Şiyak, Necip Denktaş ve Kefaatin Öz’e teşekkür ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel