Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Manisa da içme suyu hatları sğlıklı konuma getirilmek için yenileniyor..
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi kanunu ile köyden mahalleye dönüşen yerlerde eskiyen içme suyu hatlarında yenileme çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü mahallelerin sorunlarını çözmek için başladığı 95 Mahalle Projesi’nde önemli yatırımlar yapıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar vatandaşların yıllardır çektiği sıkıntıyı ortadan kaldırıyor. MASKİ ekiplerinin Sarıgöl’ün Dindarlı Mahallesi’nde büyük bir hızla yürüttüğü çalışmalar tamamlanınca 12 bin 650 metrelik hat komple yenilenmiş olacak. Dindarlı mahallesinde vurulan ilk kazmayla birlikte ortaya çıkan manzara karşısında vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar uzun yıllar önce döşenmiş paslı borulardan su içiyordu. MASKİ’nin yapmış olduğu çalışma sayesinde vatandaşlar artık sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Ekiplerin yeni içme suyu hattı döşemeye başladıkları çalışma ile mahalle sakinleri artık eskimiş, paslı borulardan su içmeyecek. Dindarlı mahallesinde ikamet eden Ahmet Hamdi Kayaslan, “MASKİ altyapımızı yeniliyor. Büyükşehir Belediyemizden ve MASKİ’den çok memnunuz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ"
İçme Suları Dairesi Başkan Vekili Hakan Açabay, mahalleye gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla sohbet etti ve çalışmalar hakkında biligi verdi. Açabay, “MASKi olarak 17 ilçede yatırımlarımız sürüyor. Dindarlı mahallesinin eski içme suyu altyapısını yenileyerek, vatandaşlarımızın uzun yıllar rahat etmesi için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün’de çalışmaları yakından takip ediyor ve büyük önem veriyor. İdare olarak 95 Mahalle Projesi kapsamında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel