Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa Bölgesi Basketbol Takımları Ödüllerini Aldı
MANİSA (İHA) – Manisa bölgesinde faaliyet gösteren bölge ve ülke çapında derece elde etmiş basketbol kulüplerine ve ferdi sporculara ödülleri Akhisar Belediye Spor Salonunda verildi.
Akhisar Belediyespor Kulübünün organize ettiği ödül töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini Basketbol’un da spor içerisinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman dereceye giren kulüpleri tebrik etti.
Basketbol Manisa İl Temsilcisi Nejdet Çöven ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “3 Kasım 2015 tarihinde başlayan, 2015-2016 Basketbol sezonu yerel liglerde genç, yıldız, küçük ve minikler kategorisinde erkek ve bayanlar olmak üzere 70 takım toplam 920 basketbolcu 70 hakem görev aldı. Bunların dışında üniversite bölümler arası basketbol karşılaşmaları, 3x3 basketbol karşılaşmaları, Milli Eğitim Okullar arası basketbol karşılaşmaları, bölge şampiyonaları ve hakem eğitimleri ile yıl boyunca basketbol camiasına görsel ve teknik hizmetler verildi. Basketbol ailesi olarak geleceğimiz olan gençlerimize hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Yine özlemini çektiğimiz klasman takımlarının sayısını arttırmaya yönelik büyük gayret gösteriyoruz. Siz velilerimizin desteği ile gelecek sezon daha verimli bir sezon geçirmek için çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz. Her Şey sağlıklı, başarışı, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirebilmek için. Sözlerimin sonunda ilimizde basketbolda katkıları olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü. TBF İl Temsilciliği, kulüplerimiz, hakemlerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız, görevlilerimiz ve sayın velilerimize her türlü yardımlarından dolayı teşekkür eder, gençlerimizin başarılarının devamını dileriz."
Sezon boyunca yapılan deplasmanlı maçlar sonrası dereceye giren kız ve erkek takımları kupa ve madalyalarına yapılan konuşmaların ardından kavuştu. Farklı yaş gruplarında Akhisar Belediyespor 4, Turgutlu Belediyespor ve Er-Gü Spor 2, İhsan Erturgutspor ve Kocatürk Koleji ise 1 birincilik elde etti.
Akhisar Belediye Spor Salonu’ndaki şenlik havasında geçen ödül törenine Manisa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Savaş Duman, İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Basketbol İl Temsilcisi Necdet Çöven, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Belediyespor yöneticileri Süleyman İşçi, İbrahim Evren Acar, Mutlu Özdemir, Akhisar Basketbol Menajeri Rıza Çakır ve Antrenörü Serhat Yapıcı da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel