Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı şehzadeler belediyesi

MAHALLELER YOLLARLA BİRBİRİNE BAĞLANIYOR..
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinde yaklaşık 30 mahalleyi birbirine bağlayan yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa’nın 17 ilçesinde dev asfalt hamlesini başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da yaklaşık 30 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolda asfalt çalışmasını hayata geçirdi. Yolda ilk olarak bakım çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi ardından mevcut yolda asfalt çalışmasına başladı. Vatandaşların daha güveli ve kaliteli bir yol üzerinde ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Soma ilçemizde Avdan, Darkale, Kozanlı, Büyükgüney, Küçükgüney, Evciler, Deniş, Yırca, Karacakaş, Çevircek, Bayat, Ularca, Uruzlar, Pirahmet, Naldöken, Menteşe ve Devlethan mahallerinde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Şuana kadar mevcut yolda yaklaşık 50 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz; Çatalçam, Kobaklar, Duğla, Akçaavlu, Dualar, Sevişler, Vakıflı, Boncuklu, Heciz, Beyce, Hatun mahallelerinde bakım ve asfalt çalışmalarına başlayacak” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel