Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

KOŞMAZI MANİSA UNUTMADI..
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği görevi başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunda görev yapan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı merhum Bülent Koşmaz, ölümünün ikinci yılı nedeniyle bir kez daha hasretle anıldı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı etkinlikleri çerçevesinde ailesi, oda üyeleri ve sevenleri tarafından mezarı başında gerçekleşen törenin ardından Merhum Bülent Koşmaz adına Hatuniye Camiinde Mevlit-i Şerif okutuldu.
Mevlit-i Şerif’e merhumun eşi Saadet Koşmaz ve ailesinin yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, merhumun akrabaları ve dostları katıldı.
Merhumun eşi Saadet Koşmaz, okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından ölümünün ikinci yılında düzenlenen anma programına katılarak Koşmaz ailesini yalnız
bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

BÜLENT KOŞMAZ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
Manisa’nın gelişiminde önemli bir paya sahip olan merhum Bülent Koşmaz adına Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Şehzadeler Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanında organize ettiği iftar sofrasında yemek verildi. Şehzadeler Belediyesi Başkan Vekili İsmail Önal, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Mehmet Fatih Özer ve İşadamı Yılmaz Öngider, merhum Bülent Koşmaz adına verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı. Yaklaşık 600 vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde merhumun ruhuna dualar okundu.

CAMİLERDE ŞERBET İKRAMI YAPILDI
Manisa’ya kazandırmış olduğu eserlerin yanı sıra yardım sever kişiliği ile de tanınan merhum Bülent Koşmaz için teravih namazı öncesi ve sonrasında Hatuniye, Sultan, Muradiye ve Organize Sanayi Bölgesi Camiinde vatandaşlara şerbet ikramında bulunuldu. Sıcak yaz günlerinde dağıtılan soğuk şerbetleri içerek ferahlayan vatandaşlar, merhum Koşmaz’ın ruhu için dualarını eksik etmedi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, merhum Bülent Koşmaz’ın Türkiye ve Manisa için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, “Kendisinin çalışmaları ve hizmetleri ile her zaman gurur duyduk. Kendini vatanına adamış bir kişiydi. Türkiye’ye ve Manisa’ya çok önemli hizmetleri oldu. Kendisini unutmamız mümkün değil. Oda olarak aramızdan ayrılışının ikinci yılından ailesi ile birlikte bir anma programı gerçekleştirdik. Bu program çerçevesinde merhumu kabri başında ziyaret ettik ve ardından da ikindi namazına müteakip Hatuniye Camiinde Mevlit-i Şerif okutuldu. Cumhuriyet Meydanında organize edilen iftar yemeğini merhumun adına düzenledik. Bazı camilerimizden de teravih namazı öncesi ve sonrasında şerbet dağıtımı gerçekleştirdik. Ben merhumun ailesine bir kez daha sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel