Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Kızılay’dan Ramazan Kolisi Yardımı
Türk Kızılayı Manisa Şubesi, Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi’nde, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi kampanyası yürütüyor.
Türk Kızılayı Manisa Şubesi, Manisa’da iki alışveriş merkezinde yürüttüğü kampanyayla Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayırseverlerin desteğini bekliyor. Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan Kipa mağazası önünde ve Migros mağazasında stant açan Türk Kızılayı Manisa Şubesi, ‘Bir hilalle başlar Ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller’ sloganıyla gıda paketi kampanyası yürütüyor. 6 Haziranda başlayan Ramazan ayı ile birlikte kampanyaya başladıklarını belirten Türk Kızılayı Halkla İlişkiler Sorumlusu Nihan Erdoğan, “Türk Kızılayı Manisa Şubesi olarak Tesco Kipa ve Migros Mağazalarında stantlarımızı açmış bulunuyoruz. Manisalı hayırseverlerimizin bağışlarını stantlarımıza bekliyoruz. Bağışlanan Ramazan paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Şuana kadar 84 adet bağışta bulunuldu. Kipa’da 29.90 lira, 39.90 lira, 49.90 lira ve 59.90 liradan oluşan gıda paketleri mevcut. Hayırsever vatandaşlarımız herhangi birini alıp bize bağışlayabiliyor. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyor, destek veren tüm Manisalılara da teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel