Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Kırsal Mahallelerin İçme Suyu Hatları Birer Birer Yenileniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 95 mahalle projesi kapsamında başladığı içme suyu hattı yenileme çalışmalarında Alaşehir’in Matarlı, Sarıgöl’ün Yukarıkoçaklar mahallelerindeki çalışmalarını tamamladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu altyapılarını yenileyerek vatandaşları daha sağlıklı suya kavuşturuyor. MASKİ yaptığı çalışmalarda Alaşehir’in Matarlı Mahallesinde 3 bin 200 metrelik hattaki çalışmasını tamamlarken Yeniköy’de toplamda 4 bin 700 metrelik yenileme işlemleri start aldı. MASKİ ekipleri, Sarıgöl’ün Yukarıkoçaklar Mahallesindeki 2 bin 150 metrelik çalışmalarını noktaladı. Dindarlı’daki 12 bin 650 metrelik hatta ise çalışmalar son sürat devam ediyor. Değişen içme suyu hatları ile mahalle sakinleri daha sağlıklı içme suyuna MASKİ ekipleri tarafından kavuşturulmuş oldu.
ALAŞEHİR VE SARIGÖL’DE 67 BİN METRE HAT YENİLENECEK
Çalışmaların tamamlanması ile birlikte, MASKİ Alaşehir’de 36 bin Sarıgöl’de 31 bin içme suyu hattını yenilemiş olacak. MASKİ’nin Alaşehir’de Dağhacıyusuf, Hacıaliler ve Yeniköy’de çalışmaları tüm hızıyla sürerken Şahyar’da kısa süre içerisinde başlayacak. Sarıgöl’de ise Güneydamları, Şeyhdavutlar ve Baharlar’da çalışmalar kısa süre içerisinde yapılacak.
MAHALLELERDE ALTYAPI SORUNU TARİH OLUYOR
MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, il genelinde yaptıkları hamlelerle eskimiş altyapıları yenilediklerini söyledi. Koç, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir altyapı sistemi içerisinde yaşamaları için eskiyen sistemleri yeniliyoruz. 95 mahalle projesi kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarda Alaşehir’de Matarlı, Sarıgöl’de Yukarıkoçaklar’daki işler ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Mahallelerimiz bu çalışmalarla birlikte daha sağlıklı içme suyu hattına kavuşmuş oldu. İl genelinde büyük önem verdiğimiz çalışmalarımız hızla sürmeye devam edecek. Mahallelerimizin altyapı sorunları tarih olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel