Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Kırkağaç’a bir HİS Göleti daha yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Kırkağaç ilçesi Kınık Mahallesi’ne de hayvan içme suyu göleti kazandırıldı. Vatandaşlar, yayım hayvancılığını kolaylaştıran bu çalışma dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilere destek olmak amacıyla projeler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kırkağaç ilçesi Kınık Mahallesine hayvan içme suyu göleti yapıldı. Kınık Mahallesindeki üreticilerin hayvanlarını sulayabilmesi ve hayvanlarını yayım yapabilmesi açısından bu çalışmanın önemli olduğunu belirten Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kınık Mahallesinde de vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda hayvan içme suyu göletinin zemin çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamladık. Hayırlısı olsun” dedi.

Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde kırsaldaki projelerini sürdüreceklerini söyledi. Hayvancılıkla uğraşan üreticiler de bölgede yayım yapıldığına dikkat çekerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Kırkağaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel