Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Kırkağaç Ziraat Odası Ürünlerini Maliyetine Satacak
Her yıl “Çiftçiler Gününde” çeşitli indirimler yaparak zirai ilaç ve gübreyi maliyetine satışa sunan Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı, yarından itibaren bu kampanyaları yeniden başlatıyor.
Kırkağaç Ziraat Odası, ilçenin pazarı olması nedeniyle 10 çeşit ürünü yarın ve her Perşembe müşterilerine maliyetine satacak. 1995 yılından beri çiftçinin yanında olduklarını söyleyen Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz “1995 yılından beri her zaman bütçe imkanları dahilin de çiftçilerine yardımcı olmaya çalışan Ziraat Odası Başkanlığımız, bundan böyle sadece çiftçiler gününde değil her Perşembe günü ürünlerini maliyetine satışa sunacak. Ekonomik anlamda zor durumda olan çiftçimize bu kampanyalarla destek olacağız. Yönetim kurulumuzun yeni almış olduğu bir karar ile yarından başlamak üzere her hafta Perşembe günleri değişik 10 kalem zirai ilaç ve gübrede çiftçimizin en çok ihtiyacı olan ürünlerde maliyetine satış kampanyası yapılacak. İlçemiz çiftçilerine ve odamıza hayırlı olması diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel