Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Kaymakam Özdemir Mehmetçikle Karavana Yedi

 Jandarma Komutanlığı ziyareti ve Karakolda incelemelerde bulunan ardından askerler ile birlikte akşam yemeği yiyen Kaymakam Ahmet Özdemir, karakoldaki yeni düzenlemeleri de yerinde inceleyip vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet etti.

Kaymakam Ahmet Özdemir Mehmetçikle sohbetinde 26.09.2017 günü sabaha karşı saat 01:30 gibi Selendi’ye geldiğini ve göreve başladığını belirterek şunları söyledi: "Birlik beraberliğimizi kuralım ve has soframızı kuralım istedim. İnşallah birliğimiz beraberliğimiz olup güzel kıymetlerimizle Manisa İlimizin Selendi ilçesinde vatani görevinizi yerine getiriyorsunuz Askerlik o kadar kıymetli o kadar güzel bir müessese o kadar güzel bir ocak ki kelimeler anlatamaz. Asker ocağında yaşanılan dostluklar kurulan bağlar hayatın hiçbir evresinde bir daha yaşanmaz. Komutanlarınızdan öğrendiğiniz hayat tecrübeleri Vatana hizmet edebilmenin verdiği o gurur ve Askerlik tertiptik arkadaşlıklar ömür boyunca hatta evlatlarınızın da birbirinize bağlayacak nice güzellikleri inşa edecek Vatanımıza olan borcunuzu güzel ilçemiz Selendi’miz de ifa ettiğiniz için Mevla’ya şükrediyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlık, sıhhatle ailenize, evlatlarınıza, eşlerinize anlata bileceğiniz nice güzel Askerlik anılarınız olsun. Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum" dedi.

Kaymakam Ahmet Özdemir ziyarette özellikle kırsal mahallelerdeki asayiş hakkında bilgiler aldığını belirterek. “İlçeyi tanıma adına önemli bir ziyaret oldu. Bu vesile ile görevleri başındaki subay, astsubay, uzman er ve erbaşlar ile vatani görevlerini yerine getiren askerlerimize de başarı dilerim. Bu ülke için gözünü kırpmadan canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor uzun ömürler diliyorum ”dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel