Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Karakılıçlı Hizmetle Tanıştı
Yunusemre Belediyesi Yuntdağı’nda bir yandan kırsal kalkınma hamlelerini sürdürürken, bir yandan da sosyal tesisler yapıyor. Çalışmalarıyla takdir toplayan Yunusemre Belediyesi bu kez Karakılıçlı Mahallesinde sosyal tesisin açılışını yaptı. Vatandaşlar açılışa büyük ilgi gösterdi.
Kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi Karakılıçlı Mahallesinde meydan düzenlemesi, içerisinde muhtar odası, gençlik odası ve aile hekiminin kullanması için muayene odası olan sosyal tesis yaparak, cami tuvaletlerini de yeniledi. Sosyal tesisin açılışı mahallede gerçekleştirilen törenle yapıldı. Törene Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve İdris Avşar, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, MAYEB Genel Müdürü Mustafa Gürler, Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bedriye Pehlivan, Karakılıçlı Mahalle Muhtarı İhsan Öktem, daire müdürleri ve mahalle halkı katıldı. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çerçi, vatandaşlarla yakından ilgilendi.
BAŞKAN ÇERÇİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ
Törende konuşan Karakılıçlı Mahalle Muhtarı İhsan Öktem, mahallelerine yapılan çalışmadan dolayı Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Öktem, "Meydanımız kullanılmaz haldeydi. Cami tuvaletleri eski ve girilemeyecek durumdaydı. Karakılıçlı Mahallesine yapılan sosyal tesis içerisinde gençlik ve muhtarlık odası ile aile hekimimizin kullanması için muayene odası bulunuyor. Binanın eski hali içler acısıydı şimdiyse mahallemize yakışan bir yer yapıldı. Yapılan bu güzel çalışmalarından dolayı belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Öktem, Başkan Çerçi’den mahallede ve yakın mahallelerde yaşayan gençlerin en büyük isteğinin çim saha olduğunu, bu konuda kendisine yoğun baskı yapıldığını belirtti. Gençlerin yoğun tezahüratları arasında konuşan Başkan Çerçi, gençlere çim saha sözü verdi.
’YUNTDAĞI’NI KALKINDIRACAĞIZ’
Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise kırsal mahallelerde sorunların giderilmesi, mahallelerin kalkınması için mesai mevhumu gözetmeksizin çalıştıklarını dile getirerek, "Belediyemiz çalışıyor. 2 yıllık bir belediye olmamıza rağmen güzel çalışmalar yaptık, projeler ürettik. Vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilmek adına günde 13-14 saat mesai yapıyoruz. Ama yetemiyoruz. Daha çok çalışacağız. Önümüzdeki aylarda çok daha güzel işler yapacağız. Yuntdağı’nı kalkındırmak, geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kırsal kalkınma hamleleri yapıyoruz. Düğün salonları, sosyal tesisler açıyoruz. Buraları kalkındırmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
Kendisi de Karakılıçlılı olan Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer de belediye olarak özveriyle çalıştıklarını belirterek, mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çerçi’ye teşekkür etti.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Mehmet Çerçi ve beraberindeki heyet sosyal tesisi gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel