Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Karaağaçlı’ya İçme Suyu Arıtma Tesisi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu arıtma tesisi yapımına devam ediyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı su ulaştırmak adına içme suyu arıtma tesisleri inşa ediyor. 17 ilçede yatırımlarını birer birer hayata geçiren MASKİ, içme suyu arıtma tesisleri yaparak Manisalıların yaşam standartlarını artırıyor. Şehzadeler’e bağlı Karaağaçlı Mahallesi’ne yapılacak arıtma tesisi ile birlikte MASKİ, bölgede su kalitesini artıracak. 105 metrekarelik alana inşa edilecek tesis, saatte 65 metreküp su üretecek. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, 17 ilçede içme suyu arıtma tesisleri inşa ettiklerini, inşa etmeye de devam edeceklerini söyledi. Koç, “Mahallelerimize daha sağlıklı ve kaliteli su ulaştırmak adına Karaağaçlı mahallemize bir arsenik giderim arıtma tesisi inşa edeceğiz. Tesisin kısa sürede inşasını tamamlayıp, faaliyete alacağız. 17 ilçede birçok alanda önemli çalışmalara imza atıyoruz. İdare olarak önem verdiğimiz konulardan biri de içme suyu arıtma tesisleri. İlçelerimizde inşasını bitirip faaliyete aldığımız içme suyu arıtma tesislerimiz var. Ancak çalışmalarımızda hız kesmiyoruz. İlçelerimizde ve mahallelerimizde su kalitesini artırmak için bu tesisleri inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel