Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

İzmir-İstanbul Otoyolunda İnceleme
 Açıklamalarda bulunan Berber, “İzmir-İstanbul otoyolunun Bursa’ya kadar kısmı geçtiğimiz yıl tamamlandı ve hizmete açıldı. İzmir’den İstanbul’a, İstanbul’dan da İzmir’e giden vatandaşlarımız o yoldaki konforu yaşıyorlar. İzmir-İstanbul Otoyolları Bölge Müdürü Murat Gönenli ile birlikte biz de Kırkağaç ayağındaki çalışmaları yerinde inceliyoruz. Akhisar-Kırkağaç arasındaki Bakır Mahallemizdeki karayollarının bölünmüş yoluyla otoyol çakışıyor. O nedenle bizde buradaki sorunu yerinde görelim dedik. Burada yaşayanları gözetmek zorundayız. Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. En küçük sorunda gelip sorunlarımızla ilgileniyor. Kırkağaç’ın Bakır Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın bazı talepleri oldu. Bu sorunları yerinde inceledik. İnşallah bu sorunlar da çözülecek” dedi.
Berber ve Gönenli’nin inceleme ziyaretinde Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz ve Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de hazır bulundu.
- - -

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel