Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

İlçe Girişine Sıcak Asfalt

 Manisa'nın Selendi ilçesinde yollar daha güvenli hale getiriliyor. Selendi'de trafik kazalarını en aza indirecek çalışmalar kapsamında ilçe girişindeki 2 buçuk kilometrelik bölümde sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından özel bir şirkete ihale edilen çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Özellikle kamyon ve otobüs şoförlerinin bozulan yollarda zorluklar yaşadığını söyleyen AK Parti Selendi İl Başkanı Muharrem Sezer, "İlçenin girişi çok kötüydü. Bunu Karayollarımız biraz düzeltmişti ancak tam randımanlı değildi. Daha sonra İzmir 2. Bölge Müdürü Abdül Kadir Uralıoğlu ile yaptığımız görüşme sonrası Manisa milletvekillerimizin girişimleri sonrasında ilçemizin girişi olan bu 2 buçuk kilometreye tekabül eden yolun ilçemize girişi güzel olsun diye başlattığımız proje ile gece geç saatlere kadar özel firmanın çalışmasıyla ilk katını atıyorlar. İnşallah ardından bir daha sıcak asfalt atılarak ilçemiz girişi mükemmel bir yola kavuşacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel