Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

İkbal Gürpınar’dan Yunusemre’de Unutulmaz Gece
Yunusemre Belediyesi, Mesir Camii yanında bulunan alanda gerçekleştirdiği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşları ünlü sunucu ve yorumcu İkbal Gürpınar ile buluşturarak, unutulmaz bir gece yaşattı.
Yunusemre Belediyesi Ramazan ayı etkinlikler kapsamında sunucu ve yorumcu İkbal Gürpınar’ı Yunusemrelilerle buluştu. Mesir Camii yanında bulunan alanda Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları; Şule Uygur, Ramis Şiyak, Mustafa Dandin, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
’RAMAZAN AYI MANEVİYATIMIZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ’
İftarda lokmasını vatandaşlarla paylaşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptığı konuşmada ülkemiz ve ilçemizin güzel bir Ramazan ayı geçirmesini dileyerek, “Yunusemre Belediyesi olarak gerek bu alanda gerekse kırsal mahallelerimizde her gün iftar sofralarımızı kurarak vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Milletimizin birliği ve beraberliği, huzuru adına böylesine anlamlı gecelerde bir araya geliyoruz. Çocuklarımızı eğlendiriyoruz, sanatçı kardeşlerimiz Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine uygun şekilde sahne alarak, sizlerle beraber oluyorlar. Mübarek Ramazan Ayı içerisinde fakir ve yardıma muhtaç ailelerimiz de unutulmuyor ve onlara da sahip çıkıyoruz. Maneviyatımızın güçlü olması millet olarak hepimize lazım. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah, Ramazan Bayramı’na da ağız tadıyla ulaşmayı nasip etsin inşallah” dedi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Çerçi, vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi.
GÜRPINAR İLE DÜET YAPTI
Başkan Çerçi’nin konuşmasının ardından sahne alan sanatçı İkbal Gürpınar, seslendiği birbirinden anlamlı ve duygu yüklü şiirlerle davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Belediye Başkanı Çerçi de ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre’nin 1. Uluslararası Yunus Emre Günleri’nde seslendirdiği ve çok beğenilen ‘Gel Gör Beni Aşk Neyledi’ adlı şiirini bu kez Gürpınar birlikte okuyarak vatandaşlardan büyük alkış aldı.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARI DA SEVİNDİRDİ
Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Gecelerinde çocuklar da kendileri için kurulan şişme oyun parkında gönüllerince eğlendi. Çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri sergilenirken, Karagöz-Hacivat oyunu da çocuklardan büyük ilgi gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel