Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

İFTAR SOFRALARI BAŞKAN ÇELİK'İN VATANDAŞLA BULUŞMA NOKTASI..
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tilkisüleymaniye Mahallesinde düzenlenen iftar programında Mahalle halkıyla bir araya geldi.

Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası Tilkisüleymaniye Mahallesinde kuruldu. İftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Selman Keresteci, Akif Özer, Şerif Gül, Tilkisüleymaniye ve çevre mahallelerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler’de güzel bir Ramazan ayı yaşandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Biz Şehzadeler’de Ramazan’ı çok şükür ki dolu, dolu yaşıyoruz. Her gün bir mahallemizde, hemşerilerimiz ile birlikte lokmamızı paylaşıyor, iftarlarımızı açıyoruz. Her gece teravih namazında bir camide bir aradayız. Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliklerimizde bir aradayız. Şehzadelerimizde çocuklarımıza nerede o eski Ramazanlar dedirtmemek için, Ramazan’ın eskiden olan bütün güzelliklerini günümüze taşıyor, hem şehrin meydanında ki noktalarda çocuklara yönelik Hacivat - Karagöz orta oyunları gibi etkinlikleri sergilediğimiz gibi, hem de gittiğimiz her mahallemizde bu etkinliklerimizi halkımız ile buluşturuyor, çocuklarımıza nerede o eski Ramazanlar dedirtmeyecek bir belediyecilik anlayışını da hayata geçiriyoruz"

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Çelik, "Ramazan hiçbir siyasi görüş ayırmadan aynı sofrada yaşlısıyla, genciyle, zenginiyle, fakiriyle birlikte buluşarak daha güzel. Bizler bu şekilde bir arada olduğumuz müddetçe birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz müddetçe, aynı lokmayı paylaştığımız müddetçe, bizim inanç bütünlüğümüz olduğunu, birçok ortak paydamız olduğunu haykırdığımız müddetçe Ramazanlar çok güzel geçer. Hamd olsun ki bunu biz Manisa’da Şehzadeler’de ve ülkemizde yaşıyoruz. İslam coğrafyasının muhtelif yerlerinde, kan ve gözyaşı altında yaşayan kardeşlerimizin de huzuru ve kurtuluşu için, Ülkemizin birliği ve beraberliği için dualar edelim inşallah. Birliğimize kardeşliğimize kast etmek isteyen hain, alçak ve bölücü teröristlere de Allah fırsat vermesin. Bu en değerli saatlerde de bu vatan için canlarını feda etmiş olan aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Allah kıyamete kadar Ay yıldızlı bayrağımızın altında bir ve beraberlik içerisinde yaşamayı nasip etsin inşallah” dedi. İftar programının sonrasında Mahalle Meydanında kurulan stant ta çocuklar için Hacivat - Karagöz orta oyunu gösterisi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel