Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Hayat Boyu Öğrenme Protokolü

 Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında imzalanan protokol kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler işaret dili, resim, yabancı dil, bilgisayar, sosyal ve kişisel gelişmesini destekleme, müzik, ergenlik ve gençlik psikoloji, Kuran-ı Kerim ve tevcit kursları açılacak. Açılacak kurslar hakkında bilgi veren Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan öğretim programları gereği imza altına aldığımız kurslar 120 saat olacak ve kurslarımızı tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları verilecek.Öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirme ve hayat boyunca gerekli olacak bilgileri kurslarımızda elde edeceklerdir" dedi.

Düzenlenen protokole Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Şube Müdürü Mustafa Açıkgöz, Sarıgöl KYK Şube Müdürü Mehmet Erkoç katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel